17-jarige is 16e verkeersdode
15 Apr 2017, 07:08
foto


Aksay Mahabier is vrijdag bij een verkeersongeval aan de Derde Rijweg in het ressort Kwatta omgekomen. De zeventienjarige zat in een voertuig met twee anderen. De politie heeft het voertuig zwaar beschadigd tegen een schutting aangetroffen. Met de dood van Mahabier is het aantal verkeersdoden voor dit jaar gestegen naar 16.

Het is nog onduidelijk wie de bestuurder van het voertuig was. De andere twee inzittenden hebben bij navraag geen rijbewijs kunnen aantonen. Een van hen vertelde dat zij van een dancing kwamen en alcohol hadden genuttigd. De politie vermoedt dat de bestuurder met hoge snelheid heeft gereden en op gegeven moment de controle over het stuur is kwijtgeraakt waardoor de auto van de weg is geraakt, over een sloot is gevlogen en ten slotte tegen een schutting tot stilstand is gekomen.

Mahabier was ter plekke overleden. Zijn lijk is in beslag genomen voor obductie. Onderzoek moet nog uitwijzen wie achter het stuur van de auto zat. De twee anderen zijn naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo vervoerd voor medische behandeling.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May