So's en repetities op Miranda Lyceum normaal verlopen
07 Apr 2017, 13:13
foto
Balram Soemeer, directeur Miranda Lyceum.


Het Schoolonderzoek (So's) en de repetities zijn gisteren en vandaag normaal doorgegaan op het Miranda Lyceum. Hetzelfde geldt voor Scheikunde practicum.Dit deelt directeur Balram Soemeer mee aan Starnieuws. Hij is ook voorzitter van VOS Directeurenberaad. Van collega's heeft hij ook niet vernomen dat er stagnatie was op de middelbare scholen door de acties die gevoerd worden.

Soemeer zegt dat op het Lyceum slechts één scholier verzuimd heeft, wegens ziekte. Zij zal in staat worden gesteld het So in te halen. Dit geldt ook voor leerlingen die buiten hun schuld om geen repetitie of So hebben kunnen maken.

"Wij stellen het kind centraal," zegt Soemeer. Ook docenten die moesten surveilleren waren present. "Misschien nemen sommigen daarna deel aan de protestdemonstratie. Wij hebben niks tegen de demonstratie, maar het belang van de leerlingen komt op de eerste plaats," benadrukt de directeur.

Door de acties die eerder gevoerd waren, moeten er extra lessen worden verzorgd. Miranda Lyceum is ook in de vakantie normaal open, omdat er inhaallessen zullen worden verzorgd, deelt Soemeer mee.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May