Santos Nickerie aan kop SVB Hoofdklasse competitie
03 Apr 2017, 19:16
foto
De standenlijst na de gespeelde wedstrijden in de tweede ronde in het weekend.


De wedstrijden van de tweede ronde van de competitie in de hoofdklasse van Surinaamse Voetbalbond (SVB) zijn dit weekend voortgezet. Na de gespeelde wedstrijden in het weekend staat Santos (Nickerie) alleen aan kop met 24 punten uit elf wedstrijden.

Boma Stars was gastheer van Flora, maar Flora maakte geen fout en nam de drie punten mee. Boma Stars bleef met lege handen, de eindstand was 0-1 voor Flora. Met deze overwinning gaat Flora van de achtste naar de zevende plaats. Boma Stars blijft steken op de negende plaats. Santos(Nickerie) was op bezoek bij Papatam in Albina en kwam met de volle winst terug. Santos won deze wedstrijd met het kleinste verschil, 1-0. Dat was genoeg voor de koppositie.

Tahitie die een bezoek bracht aan Slee jr. kwam terug met de volle winst. Zij won met 1-2 van Slee jr. en veranderde ook van positie op de ranglijst. Zij gaat van een plaatsje vooruit, van de zevende naar de zesde. Acoconut was gastheer van West United. Tijdens deze wedstrijd zijn acht doelpunten gescoord. Beide ploegen hebben de punten gedeeld, 4-4. Acoconut staat nu op de tweede plaats met 22 punten uit elf wedstrijden. West United staat op een gedeelde derde plaats met Papatam, beide ploegen hebben uit 20 punten uit elf wedstrijden, maar West United heeft een betere doelsaldo.

In het Brunswijk Stadion hebben T.O.K. en Caravan zondagmiddag tegen elkaar gespeeld. Caravan heeft de wedstrijd gewonnen met 6-2. Met deze uitslag komt er geen verandering in de positie van Caravan, ze blijft op de laatste plaats. Voor T.O.K. betekent het verlies echter dat zij van de zevende plaats zakt naar de achtste plaats op de ranglijst.

Edgar van Genderen
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May