SPSB stapt over op nieuw banksysteem
30 Mar 2017, 16:22
foto


De Surinaamse Postspaarbank (SPSB) maakt morgen de overstap naar een nieuw banksysteem. Rekeninghouders van deze bank zullen vanaf morgen tot en met zondag geen gebruik kunnen maken van hun pinpas bij de ATM-machines en zal het ook niet mogelijk zijn om POS-transacties uit te voeren. Gastgebruik via het BNETS-netwerk zal ook niet kunnen in de komende drie dagen.

De bank legt met het nieuw systeem de basis voor verdere uitbreiding van haar diensten waaronder internetbanking, prepaid kaarten en mobile banking. Technische werkzaamheden voor de overstap maken dat cliënten in de komende dagen geen gebruik kunnen maken van enkele diensten van de SPSB.

In een persbericht zegt de bank dat zij al geruime tijd bezig is de dienstverlening uit te breiden en te professionaliseren. Zo zijn op meerdere locaties in Paramaribo en omstreken ATM's in gebruik genomen, zodat de rekeninghouder dicht bij huis gebruik kan maken van zijn pinpas. Om de groeiende clientèle beter te bedienen, ziet de bank het als een noodzaak om ook de nieuwe vormen van bankieren in haar systeem op te nemen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May