Familieleden Cindy en Rehana op vrije voeten
14 Mar 2017, 18:44
foto


Familieleden van Cindy en Rehana van Alfonsdorp zijn vandaag op vrije voeten gesteld door het Openbaar Ministerie Het gaat om de 63-jarige Georgetine G. en Robert G. (39), Ulrich G. (47) en de 70-jarige Alwin G. Dit bevestigt advocaat Arjan Ramlakhan die alle vier bijstond tegenover Starnieuws.

Op 4 maart verdwenen de zusjes Rehana (4) en Cindy Pierre (7) van Alfonsdorp. Het ontzielde lichaam van Rehana werd aan de hand van verklaringen van Cindy in het bos gevonden. In deze zaak waren de opa, oma, vader en oom van de meisjes aangehouden.

Ramlakhan zegt dat er nergens uit het dossier blijkt dat er sprake is van een misdrijf. De advocaat noemt de gebeurtenis zeer traumatisch. Ramlakhan zegt dat de situatie voor zowel de verdachten als het meisje zeer triest is. Cindy wordt nu psychisch en psychiatrisch begeleid. Het viertal was voorgeleid bij het Parket en het Openbaar Ministerie stelde de verdachten op vrije voeten. Het obductierapport moet nog binnenkomen.

Aan de hand van de verklaring van Cindy zijn de eenheden van het Nationaal Leger en de Politie het bos ingegaan op zoek naar de kleuter. Ongeveer een kilometer verwijderd van het terrein van de school, in het bos, is het levenloze lichaam onder een boom aangetroffen.

Wanita Ramnath

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May