Acoconut neemt koppositie over van Papatam
12 Mar 2017, 16:42
foto


De laatste wedstrijd van de eerste ronde van de competitie in de hoofdklasse van Surinaamse Voetbalbond (SVB) is zaterdag gespeeld. De inhaalwedstrijd tussen Tahitie tegen T.O.K. is in Brokopondo afgewerkt. De ploegen hebben de punten gedeeld, 3-3.

De tweede ronde van deze competitie van de SVB is ook zaterdag begonnen. Flora is uitgekomen tegen Acoconut, terwijl West United het tegen Papatam moest opnemen. Acoconut heeft korte metten gemaakt met Flora en heeft de koppositie van Papatam overgenomen. Acoconut heeft uit tien gespeelde wedstrijden 21 punten. De wedstrijd West United – Papatam is geëindigd in een gelijkspel, 1-1.

Papatam pakt één punt uit de ontmoeting tegen West United en gaat naar de 2e plaats met 20 punten uit tien gespeelde wedstrijden. West United heeft uit 10 wedstrijden 19 punten en bezet daarmee de 3e plaats.

De SVB zet zijn competitie in de hoofdklasse op zaterdag 18 maart voort. Dan ontvangt Santos in het Nickerie stadion het team van Boma Stars, terwijl Tahitie de ploeg van Caravan ontmoet in Brokopondo. Op zondag 19 maart neemt Slee jr. het op tegen T.O.K in Moengo.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May