Minister Van Dijk-Silos over politieactie vermissing meisjes
06 Mar 2017, 18:43
foto
Minister Jennifer van Dijk-Silos.


Minister Jennifer van Dijk-Silos van Justitie en Politie laat zich continu informeren over de ontwikkelingen rond de verdwijning van de zusjes Rehana (4) en Cindy (7) Pierre. De bewindsvrouw zegt in een gesprek met Starnieuws dat inderdaad telefonische informatie binnengekomen is dat dorpelingen van Galibi een man aangehouden zouden hebben met twee vuilniszakken waarin waarschijnlijk de lijken zouden zijn van de twee vermiste meisjes.

De bewindsvrouw zegt dat achterhaald is wie naar de politie heeft gebeld met deze mededeling. Er is een groot technisch team, met Forensische Opsporing, de recherche, militairen en andere specialisten ingezet om zo snel mogelijk klaarheid te brengen in deze zaak. De beller heeft intussen doorgegeven dat hij het ook van 'horen zeggen' had.

De politie is zaterdag op de hoogte gesteld van de vermissing van de meisjes. Vanaf toen is er een zoekactie ondernomen, deelt de minister mee. Geheel Alfonsdorp is afgekamd en een deel van het bos. Zondag is de zoekactie voortgezet. De kapitein van Galibi heeft intussen ontkend dat de lijken zijn ontdekt en dat een verdachte zou zijn aangehouden. Minister Van Dijk-Silos benadrukt dat alles in het werk wordt gesteld om zo snel mogelijk klaarheid te brengen in de zaak.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May