Getuige gehoord in diefstal- en inbraakzaak
07 Mar 2017, 17:43
foto


Wendel P. en Claus A. worden verweten dat zij tezamen en in vereniging, zich goederen uit een woning wederrechtelijk toegeëigend hebben. Ze namen een bos sleutels en een baddoek weg. Vervolgens hebben zij in de woning ingebroken. In deze zaak is op de rechtszitting van maandag een getuige gehoord.

De verdachten zouden ook hebben bedreigd. Zij hadden een schuifraam kapotgeslagen en waren de woning binnengegaan. In het huis bevonden zich meer personen. De verdachten hebben met een vuistvuurwapen de aanwezigen bedreigd. Ze losten enkele schoten en hadden de honden vergiftigd.

De getuige verklaarde dat hij angstig werd en bang was dat hij neergeschoten zou worden. Hij rende naar buiten en sprong in een zwamp. Hij hield zich daar schuil zodat ze hem niet konden zien. Hij zag twee mannen, maar kon hen niet duidelijk zien. De lengte van een van de personen kwam overeen met de lengte van Wendel P. De getuige zei dat de mannen een baard hadden op die bewuste dag van de beroving. Deze zaak zal op 20 maart verder worden behandeld.


Wanita Ramnath
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May