Dc Jurel: Herstel Wittenbergbrug topprioriteit
05 Mar 2017, 18:33
foto
Districtscommissaris Armand Jurel inspecteert de Wittenbergbrug over de Parakreek. (Foto's: BIC Para)


Het herstel van de Wittenbergbrug over de Parakreek en de loopbrug over de Paradoorsnee moet topprioriteit krijgen, vindt districtscommissaris (dc) Armand Jurel. Vrijdag heeft hij zich georiënteerd op de locatie en heeft minister Jerry Miranda van Openbare Werken, Transport en Communicatie direct gerapporteerd over het dreigende gevaar van de Wittenberg hulpbrug. Deze is door zwaar verkeer ernstig beschadigd is.

Miranda heeft meegedeeld dat de aannemer Haukes N.V. zich voorbereid om te beginnen met de herstelwerkzaamheden op de Wittenbergbrug. “Er is veel voorbereiding nodig geweest, maar de aannemer maakt zich al klaar om te starten”, zegt Miranda. Later in de week zal duidelijk zijn op welke dag de werkzaamheden aanvangen.

Er wordt ook gekeken naar een alternatieve route voor het bestemmingsverkeer, de schoolbussen en arbeidersvervoer die dagelijks hun bestemming moeten bereiken. Jurel zal hiervoor in contact treden met Suralco voor gebruik van de Houlroad. Er volgen nog nadere instructies voor het verkeer, meldt het Burger Informatie Centrum Para.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May