Twee meisjes vermist te Alfonsdorp
05 Mar 2017, 14:34
foto
Cindy en Rehana Pierre worden vermist.


Twee meisjes van vier en zeven jaar worden sinds gistermiddag omstreeks vier uur vermist in de omgeving van Alfonsdorp, nabij het Moiwana-gebied. De vierjarige Rehana Pierre en de drie jaar oudere Cindy Pierre waren op bezoek bij hun oma.

De grootmoeder heeft op gegeven moment de meisjes gestuurd naar hun ouderlijke woning, ongeveer 40 meter verwijderd van haar huis, om andere kleren aan te doen. De meisjes zijn weggegaan en sindsdien ontbreekt elk spoor van hen.

Volgens de oma vond zij dat de meisjes te lang wegbleven en is zij na een half uur naar ze gaan zoeken. Rehana en Cindy zijn niet in hun ouderlijk huis aangetroffen. Er is gelijk een zoekactie gestart, terwijl ook de politie werd ingeschakeld.

Een gezamenlijke zoekactie van politie en militairen heeft tot en met 18.30 uur niets opgeleverd. Daar het heel erg donker werd in de omgeving is de zoekactie toen stopgezet. De actie is vandaag weer voortgezet. Het is niet bekend hoe de meisjes gekleed zijn.

De politie roept eenieder op die in de omgeving van Alfonsdorp was of daar voorbij reed en deze meisjes heeft gezien, contact op te nemen met de politie van Albina op het nummer 0342077 of de Centrale Meldkamer van de politie op het nummer 115.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May