'Toerismebedrijven moeten Suriname meer promoten'
04 Mar 2017, 04:41
foto


De Suriname Hospitality and Tourism association (SHATA) vertegenwoordigt Suriname van 8 tot en met 12 maart op de internationale beurs in Berlijn. Het is de bedoeling dat de SHATA samen met de Conservation International en Stichting Toerisme Suriname, de beurs bezoekt. De Internationale Tourism Börse is gericht op de Duitse markt, die houdt van unieke ervaringen, zegt de SHATA. De beurs heeft als doelgroep touroperators, maar ook het publiek krijgt de gelegenheid haar te bezoeken.

Bij de vakantiebeurs te Utrecht, waarvan SHATA in januari de trekker was, bleek dat Surinaamse toerismebedrijven en organisaties, Suriname meer als bestemming moeten promoten en niet slechts hun specifieke producten. SHATA houdt ter voorbereiding op de beurs een elevator pitch training voor de deelnemers en voor bedrijven uit de sector die belangstelling hebben om in de toekomst te participeren aan een beurs. Dit past in de Tourism Education die vanuit de SHATA uitgaat, zegt de organisatie.

Naast vertegenwoordigers van SHATA doen Myrysie Tours, Orange Travel, Oetsi Tours, Discover Tours, MET/Residence, SurinamAirways, Waterproof Travel, Purity Tours and Services, de lokale vertegenwoordiger van TUI, mee aan de training.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May