Verdachte: 'Ik weet niet wat met mij gebeurd was'
03 Mar 2017, 08:21
foto


Yuanwei H. wordt verweten een zevenjarig meisje, de kleindochter van zijn werkgever, misbruikt te hebben. Rechter Siegline Wijnhard heeft de verdachte op de rechtszitting van donderdag gehoord. De verdachte werkte als slager bij zijn werkgever en hij woonde ook daar in. Hij zei dat hij niet weet wat met hem op die dag gebeurd was.

De verdachte beweerde dat hij onder invloed van alcohol was. Het was overdag en het meisje speelde vaker met hem in de winkel. Ze kwam naar hem toe en vroeg naar een mondkap. Hij stuurde haar naar de kamer. Daarna ging hij ook zelf daar en deed het licht uit. Hij liet haar op het bed liggen en probeerde seks met haar te bedrijven. Ook zou hij haar betast hebben. Na het feit zou hij het meisje bedreigd hebben. Tijdens het bedrijven van seks had hij een mondkap omgedaan voor het kind. Dit ontkent hij en beweert dat het meisje zelf de mondkap opgezet had.

Bij de politie had het meisje verklaard dat ze bedreigd was door hem en dat hij een mondkap voor haar had omgedaan. Volgens Yuanwei H. zou er geen sprake zijn van penetratie. De rechter confronteerde hem met de medische verklaring waaruit blijkt dat het kind misbruikt is. De verdachte bleef de intieme handelingen ontkennen. Volgens het meisje stopte hij, omdat zij aangaf dat ze pijn had. De verdachte wordt bijgestaan door raadsman Lesley Rogers. Op de zitting van 16 maart zal de gynaecoloog gehoord worden in deze zaak.

Wanita Ramnath
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May