FIFA stelt US$ 5000 voor licentie clubs SVB beschikbaar
02 Mar 2017, 11:55
foto


De FIFA heeft via de Surinaamse Voetbal Bond US$ 5000 ter beschikking gesteld voor clubs die een licentie hebben. De SVB heeft in 2016 bij de FIFA aangeklopt voor financiële ondersteuning voor de clubs in het kader van clublicentie. De penningmeester van de SVB, Bidjaikoemar Mankoe, laat weten dat indien de clubs aan de eisen van de SVB en FIFA voldoen, ze in aanmerking kunnen komen voor US$ 5000.

Mankoe vindt het heugelijk nieuws dat FIFA goedkeuring heeft gegeven aan dit project van de SVB. Tijdens de FIFA workshop in Suriname op 14 en 15 februari heeft de SVB de overeenkomst van dit project ondertekend. Na verder afwikkeling in Zurich, waar de FIFA is gevestigd, kan Suriname binnen 2 tot 3 weken reeds beschikken over deze fondsen.

Volgens Mankoe zijn er uiteraard bepaalde eisen en procedures verbonden voor het in aanmerking komen van deze financiële ondersteuning. De SVB is bereid deze procedures met de clubs door te nemen en waar nodig te begeleiden laat Mankoe optekenen. Momenteel beschikken 13 clubs in Suriname over een SVB\FIFA A licentie.

Ala- D Media
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May