Curtis Paulna, verdachte cocaïne-zaak gezocht
14 Feb 2017, 15:01
foto
Curtis Paulna


De opsporing, aanhouding en voorgeleiding wordt gelast van Curtis Paulna. Dit gebeurt op last van de procureur-generaal. De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn in de drugszaak waarbij 978 kilo cocaïne is onderschept op het Jules Sedney Havencomplex.

In deze zaak zijn reeds twee verdachten aangehouden door de politie. Paulna wordt ervan verdacht deel te hebben genomen aan een criminele organisatie. De verdachte is geboren op 20 september 1975 in Paramaribo. Zijn adres is Van Dijkstraat no. 4 te Paramaribo.

De politie is de vorige week tijdens het onderzoek gestuit op tientallen sporttassen die in twee containers waren verborgen. In de containers waren goederen voor de export ingeladen. Bij nader onderzoek bleek het te gaan om cocaïne.

Alle informatie die kan leiden tot het achterhalen van de woon- en of verblijfplaats van Curtis Paulna kan worden doorgespeeld aan de afdeling Narcoticabrigade op de telefoonnummers 404747/404866, de Centrale Meldkamer op het nummer 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May