Collega's bevrijden slachtoffer uit benarde positie
10 Feb 2017, 18:46
foto


Collega's hebben de 24-jarige Resa M. bevrijd nadat hij bekneld raakte tussen twee houtblokken. Zij hebben met een heftruck een van de blokken verplaatst. Hierdoor kon erger worden voorkomen.

De politie van Livorno kreeg donderdag melding van een bedrijfsongeval op het bedrijfsterrein aan de Sr Winston Churchillweg. De wetsdienaren deden de plek aan voor onderzoek.

Uit onderzoek blijkt dat arbeiders van het bedrijf bezig waren met een hijskraan houtblokken op een trekker te laden voor transport. De houtblokken worden eerst vastgebonden voordat die worden geladen. Terwijl Resa M. bezig was een van de houtblokken vast te binden rolde een ander blokhout in zijn richting. De man die met zijn rug naar de houtblokken stond, merkte het gevaarte niet op. Hierdoor raakte hij bekneld tussen twee blokken.

Het slachtoffer is met de ambulance vervoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo voor medische behandeling. Uitwendig vertoonde de man geen letsels, maar klaagde wel van pijn meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May