Nieuw kantoor voor Prostaatkanker Stichting Suriname
03 Feb 2017, 09:14
foto


Het kantoor van de Prostaatkanker Stichting Suriname (PKSS) is vanaf vandaag gevestigd in het gebouw van de Buiten Sociëteit Het Park aan de Grote Combeweg. De PKKS is een patiëntenorganisatie met als doel prostaatkanker uit de taboesfeer te halen en de bewustwording over deze vorm van kanker, onder mannen vanaf 40 jaar te bevorderen. Chas Warning is voorzitter van het bestuur.

De PKSS probeert haar doelstelling te bereiken door het houden van lezingen, voorlichtingsbijeenkomsten en het beschikbaar stellen van informatiemateriaal. De stichting biedt ook hulp en ondersteuning aan mannen met prostaatkanker en hun naasten, onder andere door het bevorderen van lotgenotencontact en het geven van adviezen door ervaringsdeskundigen over het omgaan met de gevolgen van prostaatkanker.

Naast Warning maken Frans Eersteling (secretaris), Michel Boetius (penningmeester), Robby Graanoogst (commissaris lotgenoten), Johan Rozer (commissaris Counseling), Roy Young Afat (commissaris mediazaken), deel uit van het stichtingsbestuur, meldt zij in een persbericht.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May