Verdachte ontkent glashard verkrachting bejaarde vrouw
27 Jan 2017, 02:38
foto


Stepha W. wordt verweten dat hij op 26 augustus van het afgelopen jaar een 67- jarige vrouw in haar woning heeft verkracht. In deze zaak heeft kantonrechter Marie Mettendaf de dochter van het slachtoffer gehoord donderdag. De verdachte ontkent het feit gepleegd te hebben, terwijl de getuigen hem op heterdaad hebben betrapt.
De getuige verklaarde dat haar zoon laat thuis aankwam van een dansavond. Ze lagen te slapen. De zoon hoorde een gegil dat uit de kamer van zijn grootmoeder kwam. De zoon wekte de getuige en zei dat hij vermoedde dat er iets met zijn oma gebeurd was. De moeder woont vlak naast haar en zij gingen snel ernaartoe. Zij en haar zoon trapten de slaapkamerdeur open en zagen de verdachte spiernaakt in de slaapkamer staan. Ook andere dorpelingen zagen de man in de slaapkamer naakt staan. Een nichtje maakte zelfs een foto van hem. Het slachtoffer had al eerder zoiets meegemaakt, maar kon de verdachte toen niet zien. De kamer was donker. De vrouw is ziek.

De dochter maakt zich ernstige zorgen en hoopt niet dat de verdachte aan een besmettelijke ziekte lijdt. Stepha W. wordt bijgestaan door advocaat Georgette Leter. De advocaat en officier van justitie, Reshmi Rathipal, deden hun uiterste best om de waarheid uit de man te krijgen, maar hij bleef ontkennen. Op 9 februari zal deze zaak verder behandeld worden.

Wanita Ramnath
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May