Pg stelt locaties betaling vuurwapenvergunning bij
05 Jan 2017, 14:44
foto


Door de enorme drukte die ontstaan is bij de Centrale Bank van Suriname (CBvS) heeft procureur-generaal (pg) Roy Baidjnath Panday besloten om enkele aanpassingen te plegen. Het is nu mogelijk op diverse politiebureaus te betalen voor de verlenging van vuurwapenmachtigingen en de jachtakte. De betaling van leges en zegelrecht wordt voldaan bij de afdeling van de Centrale Betaaldienst in de districten.

Op 29 december had de procureur-generaal in een bekendmaking aangegeven dat de betaling diende te geschieden bij de Centrale Bank van Suriname. De toeloop was enorm, waardoor mensen in lange rijen moesten staan. Tot op straat stonden belanghebbenden om te kunnen voldoen aan de wettelijke verplichting.

De pg zegt aan Starnieuws dat besloten is om de eerdere bekendmaking bij te stellen.
De locaties waar de vastgestelde bedragen betaald kunnen door houders in de districten zijn op de politiebureaus Nieuw Nickerie, Coronie, Groningen, Geyersvlijt, Rijsdijk, Brokopondo, Meerzorg, Albina en de afdeling Vuurwapen in het gebouw van het Ministerie van Openbare Werken. De betaling kan op werkdagen voldaan worden tussen 7.00 en 12.00 uur.


De nieuwe bekendmaking van 5 januari, kunt u hier downloaden.
pdf-icon.gif Bekendmaking_pg.pdf                
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May