Verdachte aangehouden voor verwonden van zijn tante
17 Dec 2016, 20:14
foto


Errol B. (27) is aangehouden door de politie van Paranam voor mishandeling. De verdachte heeft zijn tante kapverwondingen toegebracht aan haar arm met een scherpvoorwerp.

De verdachte ging op bezoek bij zijn tante en ontmoette haar met haar vriend op het adres. Hij vroeg de vriend van zijn tante een sigaret. De man had geen sigaret bij zich en gaf Errol wat geld om deze zelf te kopen. Terwijl zij aan het babbelen waren, vertelde Errol over zijn auto die hij pas had gekocht. Hij bood de vriend van zijn tante een rit aan en verliet de plek te voet.

De vriend maakte een grotere rit door naar Paramaribo te rijden met de auto. Errol die de mening was toegedaan dat de man te lang wegbleef met het voertuig deed het adres van de tante weer aan met een houwer. Bij een woordenwisseling bracht hij de tante de verwondingen toe. Zij snelde zich naar het politiebureau en kon per ambulance worden gebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis Paramaribo. De verwondingen zijn door de behandelende arts gehecht. Zij is voor verdere behandeling verwezen naar haar de huisarts, meldt de afdeling Public Relations.

De vriend die van niets afwist, kwam Errol tegen onderweg naar huis. de verdachte stond met hetzelfde voorwerp midden op straat. De vriend stopte het voertuig. Toen hij merkte dat Errol op hem afging, probeerde hij weg te komen maar het voertuig kwam deels in de goot terecht. Hij rende verder en merkte bij thuis aankomst dat er bloedsporen in de woning waren. De man rende naar het politiebureau en trof zijn vriendin aan.
Errol is opgespoord en aangehouden. na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij ingesloten.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May