Platinum SZF-pas voor leden regering en hun gezinnen
15 Dec 2016, 05:26
foto


Het Staatsziekenfonds (SZF) heeft aan medische specialisten in een brief meegedeeld dat voor de president, vicepresident, ministers en hun gezinsleden een pasje met de vermelding 'Platinum' ter identificatie is verstrekt. "De ziektekostenregeling van voornoemde groep wordt door het SZF niet volgens de gangbare SZF-procedure afgehandeld," deelt de verzekeraar mee aan de specialisten.

Het SZF is per 1 november op verzoek van de Staat Suriname belast met de uitvoering van de ziektekostenregeling van de leden van de regering. "Vanwege de confidentie is er geen SZF-nummer geplaatst op deze SZF-kaart", staat in de brief aan de medische specialisten.

Op verwijzing van de huisarts zal de SZF-verzekerde zich tegen overlegging van de Platinum SZF-kaart en de garantiebrief, bij de specialisten aanmelden. "In acute gevallen vragen wij u betrokkene alvast van de diensten te voorzien en vervolgens op de eerstvolgende werkdag het SZF te (doen) informeren over de behandeling. De garantiebrief zal dan alsnog worden verstrekt," staat in de brief. Behandeling van de declaratie van deze speciale groep geschiedt binnen twee weken na ontvangst.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May