Verdachte legt steeds tegenstrijdige verklaringen af
13 Dec 2016, 20:12
foto


Lloyd D. (29) staat terecht, omdat hem verweten wordt dat hij seksuele handelingen met vier minderjarige meisjes gepleegd zou hebben. Eerst had de verdachte een volmondige bekentenis afgelegd bij de politie. Op de zitting gaf hij ook toe. Maar, op de rechtszitting van maandag, kwam hij terug op zijn verklaringen en begon hij tegenstrijdige verklaringen af te leggen.

Bij twee van de minderjarige meisjes waste hij zijn handen in onschuld. Hij gaf aan dat hij niets met ze gedaan heeft. Bij een ander meisje is hij per ongeluk aan haar borst geweest. Hij sliep en zou zijn mobiel pakken. Zo kwam hij tegen haar borsten aan.

Bij een ander slachtoffer, een dertienjarige, heeft hij bekend seks bedreven te hebben. Hij beweerde dat hij gedwongen werd door het meisje. “Ze hebben het niet zo breed en ik wilde haar helpen. Ze trok me naar haar kamer en ze dwong mij tot seks”, beweerde de verdachte. Toen de verdachte geconfronteerd werd met de slachtoffers gaf hij de feiten toe. Het Openbaar Ministerie had acht jaar celstraf geëist in deze zaak. Raadsman Harold Belfor moest pleiten in deze zaak, maar nadat hij hoorde dat zijn cliënt andere verklaringen aflegde, vroeg hij om uitstel. Er komt een nader requisitoir en pleidooi op 9 januari 2017.

Wanita Ramnath
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May