Matige opkomst Finabank/Vloss wandelrally Nickerie
11 Dec 2016, 15:52
foto
Groep 17 van l-r: Shaafie Kurban, Jason van Genderen, Elyakim van Genderen en branch manager Arief Laismohamedkhan.


Finabank Nickerie heeft samen met VLOSS-Nickerie voor de tweede keer een wandelrally van ± 4.5 km door de straten van Nieuw Nickerie gehouden. De opkomst was van het jaar matig, 45 groepen hebben zich geregistreerd, die ongeveer 210 deelnemers vertegenwoordigen. Vorig jaar hadden 150 groepen zich geregistreerd met totaal ruim 600 deelnemers.

Branch manager Arief Laismohamedkhan zegt dat de Finabank de jongeren en ouderen wil stimuleren om iets educatief te doen en ook nog te bewegen. De deelnemende groepen kregen opdrachten om uit te voeren. De groep met het minste aantal strafpunten is de winnaar van de rally. De deelnemers konden hun kennis over het district door de rally in praktijk brengen. VLOSS-Nickerie heeft de wandelrally uitgezet.

Groep nummer 17 met als aanvoerder Jason van Genderen won de rally. Deze groep bestond uit drie personen. De winnaars kregen van Laismohamedkhan SRD 1000. Vorig jaar eindigde deze groep op de vijfde plaats. De tweede prijs was SRD 500, de derde SRD 400. De winnaars van de vierde en vijfde plaats kregen SRD 350 en SRD 300. De motivatieprijs is gegaan naar groep nummer 5 met als aanvoerder Romano Girad. Deelnemers konden meedoen door een groep van 3 tot 5 deelnemers in te schrijven voor SRD 25.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May