Godo-klanten mogen gratis gebruik maken van wifi
11 Dec 2016, 11:04
foto


Bij de coöperatieve bank Godo mogen bezoekers nu gratis gebruik maken van wifi. De geste deed de bank zaterdag op haar 45e verjaardag. Als eerste bankinstelling heeft Godo dit besluit genomen. "We moeten meegaan met de tijd. Tegenwoordig draait alles om de smartphone en internet. Vandaar dat we deze dienst aan onze leden bieden. Daarnaast kunnen we dit als marketingtool gebruiken voor marktonderzoek," laat Andressa Hunsel, Marketing en Public Relations Manager, optekenen.

Godo trakteerde elk lid dat zaterdag de bank aan de Keizerstraat heeft bezocht op een hapje en drankje. Dankzij de leden en klanten is Godo uitgegroeid tot een complete bank waar het publiek voor alle bankzaken terecht kan. De jarige bank gaf ook pakketjes weg. Zo werd de 45e bezoeker zaterdag verrast met een Godo bag en kerstpakket. Een moeder die kwam sparen voor haar zoon die geboren op 10 december kreeg ook een pakket. Ook de leden van het eerste uur, onder wie de oprichter van de bank, Carlho Wijdh, werden in de bloemetjes gezet.

GODO heeft Friyari Krediet geïntroduceerd, waarbij er gebruik kan worden gemaakt van soepele aflossingsmogelijkheden. De afgelopen week heeft de bank aan enkele instanties donaties gegeven. "Wij hebben geprobeerd om ondanks de moeilijke situatie, toch enkele sociale groepen te kunnen gedenken op deze mooie dag".
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May