Stiwewa krijgt donatie van SRD 20.000
27 Nov 2016, 10:26
foto
Voorzitter van VPOKJ, Jennifer Simons, overhandigt de donatie aan Robby Berghout van Stiwewa. (Foto: DNA)


Stichting Ontwikkeling Winti-Wai en Omgeving (Stiwewa) krijgt SRD 20.000 financiële steun van de Vereniging Parlementariërs voor Ontwikkeling van Kinderen en Jongeren (VPOKJ). Het geld zal in twee tranches van SRD 10.000 worden uitbetaald.

De voorzitter van de vereniging, Jennifer Geerlings-Simons heeft donderdag het eerste deel van het geld overhandigd aan Robby Berghout van Stiwewa. Dit gebeurde in het bijzijn van de penningmeester Melvin Bouva, de leden Carl Breeveld en Jenny Warsodikromo, meldt de afdeling Communicatie en Informatie van De Nationale Assemblee.

Berghout zegt dat het geld gebruikt zal worden voor huiswerkbegeleiding, sport en spel met als doel om het verzuimpercentage terug te brengen. Hij is ingenomen met de steun die geboden is aan dit project in Paramaribo-Zuid.

VPOKJ zet zich in voor het welzijn van kind en jongeren en hoopt het werkvlak volgend jaar uit te breiden. De leden zetten een deel uit hun eigen zak voor donatie. Diverse organisaties zijn structureel ondersteund door de vereniging, waarvan elke parlementariër lid mag worden.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May