Man beroofd en beschoten in zijn onderbuik
20 Nov 2016, 01:27
foto


Een man is zaterdagochtend onaangenaam verrast door rovers. De twee criminelen waren gewapend met een vuistvuurwapen en een mes. De buit is SRD 25.000, US$ 1.200 en 100 euro. Een van de rovers heeft geschoten in de onderbuik van het slachtoffer.

Het slachtoffer was bezig met bouwwerkzaamheden te Boxel. Zaterdagochtend had hij afspraken lopen over uitbetaling van zijn arbeiders. De avond te voren is hij naar de plek geweest en heeft daar geslapen in een ingerichte container. Bij het openen van de deur in de ochtend werd hij overvallen.

Zonder te aarzelen vroegen de rovers in de vroege ochtend gelijk naar de zwarte tas met geld. De man was samen met een vriend in de container. Zij werden gesommeerd plat te gaan liggen. De man weigerde, waarna er een worsteling tussen hem en een van zijn belagers plaatsvond. Er werd getracht om op hem te schieten, maar het wapen ging niet af. Bij de tweede poging werd het slachtoffer geraakt in zijn onderbuik. De man is per ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Er is operatief ingegrepen. De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten voor verder onderzoek.

Ala-D Media
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May