Man niet door misdrijf omgekomen
18 Nov 2016, 20:30
foto


De identiteit van een lijk, dat dinsdag werd aangetroffen langs een stroomversnelling nabij Jawpasi dichtbij Anapaike, is nog niet vastgesteld. De lijkschouwer heeft misdrijf uitgesloten. Niet kon worden vast gesteld hoe de man om het leven is gekomen.

Een passagier die vanwege de hoge waterstand een omweg moest maken naar zijn boot, ontdekte het lichaam dat al in staat van ontbinding was. Het Regio Bijstand Team Oost dat in het gebied is gestationeerd deed de plek aan voor onderzoek.

De man had een blauwe jeansbroek aan en een bruine trui met opschrift NYC. Er zijn geen schoenen in de omgeving van het lijk aangetroffen. Het haar is plat. Er is aan de binnenzijde van de linkerarm een tatoeages in de vorm van een kruis. De linkerhand ter hoogte van de duim is de letter A. aangebracht en aan de binnenzijde van de rechter onderarm zijn de letters AMP getatoeëerd.

De politie heeft tot nog geen melding binnen gekregen van een bootongeval of aangifte van vermissing. Op de samenleving en in het bijzonder de gemeenschap van Jawpasi en omgeving wordt een beroep gedaan contact op te nemen met de politie indien zij het vermoeden hebben om wie het kan gaan, meldt de afdeling Public Relations.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May