Krishan Harkhoe op derde plaats; wint ook publieksprijs
17 Nov 2016, 20:33
foto
Krishan Harkoe eindigt op de derde plaats en wint de publieksprijs van de Vlaamse afstudeerwerken.


De Surinaamse Krishan Harkhoe is op de derde plek geëindigd tijdens de finale van Vlaamse Master afstudeerwerken. Het afstudeerwerk van Harkhoe werd na een voorronde geselecteerd voor de top 13 van alle Vlaamse universiteiten. Harkhoe die onlangs zijn Masters of Science (MSc), cum laude, in Photonics Engineering haalde aan de Vrije Universiteit in Brussel wist ook de publieksprijs in de wacht te slepen.

Voor Harkhoe is het een primeur dat hij in deze competitie is terecht gekomen. Harkhoe zegt aan Starnieuws dat het de eerste keer is dat een internationale student de finale wist te halen. Het afstudeerwerk van Harkhoe viel in de categorie van Burgerlijk Ingenieur. Naast deze categorie waren er nog twee andere categorieën, namelijk: Bio-ingenieur en Industrieel Ingenieur.

Via social media kon het publiek op de 13 kandidaten stemmen. Harkhoe was vanaf het begin favoriet voor de publieksprijs en wist het uiteindelijk met ruim 1350 stemmen te winnen. Na deze overwinning zal hij zich wederom richten op zijn doctoraatsonderzoek (Ph.D) en het voorzitterschap van het International Student Platform.

Vishay Hardwarsing
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May