Suriname kan via play-offs Gold Cup kwalificatie halen
14 Nov 2016, 14:19
foto


Suriname heeft ondanks het verlies van gisteren tegen Jamaica, als één van de drie beste nummers 2 in de tweede ronde van de CFU Caribbean Cup de play-offs gehaald. Natiol heeft gisteren met 0-1 verloren tegen Jamaica. De overige landen die de play-offs hebben gehaald zijn Trinidad & Tobago en Antigua & Barbuda. Verrassend is dat Haïti is uitgeschakeld ondanks hij gisteren zijn wedstrijd met 2-0 heeft gewonnen van St Kitts & Nevis.

Frans-Guyana heeft in de poule Haïti een grote nederlaag bezorgd, 5-2. Suriname gaat door een beter doelsaldo naar de play-off ronde. Jamaica, Frans-Guyana, Curaçao en Martinique hebben zich geplaatst voor de finale van de Caribbean Cup. Deze landen zijn rechtstreeks gekwalificeerd voor de 2017 CONCACAF Gold Cup dat van 7 juli tot 26 juli 2017 en de Scotiabank CFU Men’s Caribbean Cup Final die van 22 juni tot 25 juni volgend jaar wordt gehouden.

De CFU play-offs zullen op 4, 6 en 8 januari worden gespeeld. De winnaar van de CFU play-offs zal nog moeten strijden tegen de nummer 5 geplaatste UNCAF-ploeg voor plaatsing bij de CONCACAF Gold Cup. Suriname heeft met het verlies tegen Jamaica een kans om de Gold Cup te bereiken,... maar dan via een langere route.


Ala-D Media
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May