Meriba verklaart niets af te weten van de beroving
12 Nov 2016, 06:15
foto


Romano Meriba (32) heeft op de rechtszitting van vrijdag tegenover rechter Rewita Chatterpal verklaard dat hij niets afweet van de beroving van de ondernemer R.S. De verdachte vindt dat hij onterecht al een jaar in detentie zit. Meriba wordt samen met Ruben S (40), Errol S (41) en Anthony C (55) verdacht van het beroven van een ondernemer op 9 november vorig jaar.

De verdachte vertelde dat hij emotioneel is, omdat elke dag in het cellenhuis op een jaar lijkt. Hij benadrukte dat hij geen plan had beraamd voor de beroving. Nadat zijn naam genoemd werd in de samenleving, nam hij contact op met zijn raadslieden Raoul Lobo en Benito Pick. Hij meldde zich op 13 november vorig jaar aan bij de politie en werd toen in verzekering gesteld.

Meriba had van anderen begrepen dat Errol S. hem bezwaard had. Op die bewuste dag bevond hij zich bij de familie M. en niet bij de woning van Siegmund Struiken die doodgeschoten werd bij de beroving. Bij de beroving werden Siegmund Struiken alias ‘Siekie’ en Melvin Tob alias ‘Stupie’ dodelijk geraakt.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May