SRD 10.000 voor elke speler bij winst op Jamaica
10 Nov 2016, 08:17
foto
De nationale selectie poseert met minister Faizal Abdoelgafoer. (Foto's: Sport en Jeugdzaken)


Een extra motivatie voor de nationale selectie om zich te kwalificeren voor de Concacaf Gold Cup: bij winst op Jamaica, krijgt elke speler, de coach en de assistent, SRD 10.000. Minister Faizal Abdoelgafoer deed gisteren op het ministerie van Sport en Jeugdzaken deze mededeling namens de president, aan de technische staf en de spelers. De wedstrijd tegen Jamaica wordt op 13 november gespeeld. Suriname is slechts een wedstrijd verwijderd van kwalificatie.

Abdoelgafoer zei dat hij zich bewust was van de verantwoordelijkheid die rust op de schouders van het team. Hij gaf aan zich bij de ministerraadsvergaderingen flink in te zetten voor de Surinaamse sport. “De overheid is het er met mij eens dat wij onze spelers deze extra motivatie moeten geven, zodat wij kunnen werken om in 2017 de Concacaf Gold Cup naar Suriname te brengen.”

Van het ministerie kregen de spelers elk een voetbal, die zij door Abdoelgafoer lieten signeren. Aanvoerder Gilberto Eind zei namens de spelers, dat het goed aanvoelde om te weten dat het ministerie belast met sport, steeds weer achter hen staat.
De wedstrijd tegen Jamaica zal live te volgen zijn via ATV en Radio SRS, meldt de voorlichting van Sport- en Jeugdzaken.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May