Verdachte na twee maanden aangehouden
07 Nov 2016, 15:44
foto


Het is de recherche van Paramaribo gelukt om de verdachte Jennifer C. na twee maanden aan te houden. Zij wordt ervan verdacht samen met haar moeder Jane, twee vrouwen op 31 augustus aan de Waterkant kapverwondingen te hebben toegebracht. Een van de vrouwen was na medisch te zijn behandeld heengezonden en deed toen aangifte tegen Jennifer en haar moeder. De andere vrouw was ter verpleging opgenomen in een ziekeninrichting.

Volgens het politionele onderzoek hebben partijen een slepende ruzie. Het slachtoffer Rafella had in het verleden de dochter van Jane kapverwondingen toegebracht. Zij was aangehouden en in verzekering gesteld.

Jane en haar dochter Jennifer kwamen de moeder en dochter Rafaella tegen in het stadscentrum en brachten hen enkele kapverwondingen toe. Zij stapten na hun daad in een personenauto die in volle vaart wegreed.

Jennifer ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit. Na haar voorgeleiding is zij na overleg met het Openbaar Ministerie ingesloten. Moeder Jane is nog voortvluchtig. Aan haar aanhouding wordt gewerkt, meldt de afdeling Public Relations van de politie.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May