Nisha Madaran enthousiast over Divali-concert
31 Oct 2016, 03:12
foto
Nisha Madaran tijdens het Divali-concert in Almere, Nederland.


Nisha Madaran heeft een uitverkochte Divali-concert gegeven in Almere, Nederland. Na de show was er een meet & greet met de fans waarna het geheel met een succesvolle afterparty werd afgesloten. De artiest heeft meerdere muziekprojecten lopen de komende weken. Ze sluit haar tour op 20 november af met een live concert in Ahoy Rotterdam waarna ze terugkeert naar Suriname. Ze is ook met enkele nieuwe liederen bezig, waarvan eentje binnenkort uitkomt. In december staan er ook in Suriname enkele bijzondere optredens gepland.

Tijdens het Divali-concert bracht ze gevarieerde liederen ten gehore, van religieuze songs tot klassiekers en modern Bollywood. Ze kreeg daarbij bijstand van Raag & Rhythm National Indian Orchestra onder leiding van Hans Jagbhandan. Een unieke band waarbij er met de reguliere westerse instrumenten ook vijf blazers mee speelden uit Nederland en Oostblok landen, alsook een vibrafoon en een tabla. Dit geheel kwam prachtig tot uiting in al de liederen, zegt Madaran. Zij bracht ook haar bekende hits ten gehore.

De organisatie Ujala Radio blikt terug op een meer dan succesvol evenement. "We wisten dat Nisha goed was maar dat ze zo goed was live, weten we nu pas echt. Ze heeft het bewezen en ons echt weten te overtuigen van haar zang kunsten”, zegt Anand Chandrikasing van Ujala. Dit Divali event wordt vele jaren gehouden door de organisatie. Deze keer is het opgevallen dat er een multicultureel en multireligieus publiek is afgekomen op deze Divali viering.

Dit concert is gehouden in een professionele zaal inclusief een professioneel team met alle faciliteiten en een geweldige akoestiek. "Ik heb genoten vanaf mijn binnenkomst, mijn eigen artiestenruimte waar ik goed tot rust kon komen, de foyer, de behandeling van de organisatie, enz. En dan ook nog met zo een fantastische band en zoveel fans bij elkaar.... geweldig om voor te mogen optreden," vat de artiest samen. Zij hoopt dat ook Suriname op kort termijn zou kunnen beschikken over zo een professioneel auditorium zodat ook zulke mooie concerten gegeven kunnen worden met een prachtige akoestiek voor het grote publiek. Zij zal zich hiervoor inzetten.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May