Fietser en bijrijder tillen verkeersbarometer naar 56
17 Oct 2016, 15:03
foto


De twee verkeersdoden die de verkeersteller hebben getild naar 56 zijn Faisel Molijn en Franklin Sjenkie. De 30-jarige fietser Molijn en de 24-jarige Sjenkie, die bijrijder was van een personenauto, zijn in de avond van zondag overleden na een aanrijding aan de Indira Gandhiweg. Beide mannen zijn ter plaatse overleden.

Volgens het politie onderzoek reden de fietser en de personenauto over de Indira Gandhiweg. Beiden kwamen vanuit de Saronbrug richting Latour. De autobestuurder moet op gegeven moment de fietser ter hoogte van de Tyronneweg hebben ingehaald. Tijdens die inhaalmanoeuvre is de bestuurder van de personenauto onvoldoende uitgeweken naar rechts en heeft hij de fietser dodelijk geraakt.

De chauffeur is vervolgens op de rijhelft van zijn tegenligger, een vrachtwagen, gekomen. De twee voertuigen kwamen in botsing met elkaar, waardoor de bijrijder in de personenauto, Sjenkie, is overleden. De lijken zijn in beslag genomen. De materiele schade aan de voertuigen is aanzienlijk. Het rijbewijs van de chauffeur van de personenauto is ingevorderd.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May