Complimenten aan de President van Republiek Suriname
14 Oct 2016, 14:18
foto


De President van Suriname Zijne Excellentie dhr Desiré Delano Bouterse, heeft binnen een week inderdaad bewezen van het corruptie faciliterend beleid af te willen stappen. A wan draai anu pari a boto inderdaad! ‎Dat is ten zeerste toe te juichen! De dieven die hij in Ocer aanduidde zijn gepakt.

Mijnheer de President alsnog van harte gefeliciteerd met uw verjaardag en mijn welgemeende complimenten voor deze stap. U bewijst ons als volk dat wij u moeten blijven overladen met kritische noten zodat u tot actie overgaat! Srananman laat dus vaker uw stem horen!

Geachte President, ik verzoek u en met mij grote delen van de Surinaamse gemeenschap, om het niet bij deze 'kruimel dieven' te laten en schoon schip te maken bij de grote malversaties bij de Naschoolse Opvang die u zelf 'Nyang Patu' noemde en bij de onverantwoorde miljoenen van Carifesta!

U zult merken hoe u wederom in achting zal stijgen bij vele van uw onderdanen. Wij feliciteren u met de stap die gezet is in het geval van de pakketten. Gaat u zo voort.

Jammer dat u 71 jaren nodig had om waar te maken dat u hart heeft voor Suriname. Of zijn dit zandresten die onze ogen moeten raken? Ga het geld halen bij de boeven die het hebben gestolen in plaats van de door hen gemaakte gaten te dichten middels leningen. Bewijs aan de 'strati man' dat de wetten niet alleen voor hen zijn gemaakt.

Maar goed voor nu zeg ik 'Liever ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald!'

Alven Roosveld
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May