President brengt zijn verjaardag in stilte door
13 Oct 2016, 04:48
foto
President Desi Bouterse en familieleden tijdens de dankdienst die gisteren gehouden werd ter gelegenheid van zijn 71e verjaardag. (Foto Kabinet President)


President Desi Bouterse heeft besloten zijn 71e verjaardag vandaag in stilte door te brengen. Op zijn 'owru yari' hield hij een dankdienst met familie en intieme vrienden. Hij kreeg de zegeningen van dominee Michael Stewart.

De president heeft besloten om alle opvanginstellingen van seniorenburgers te gedenken met een groot voedselpakket waardoor zij een lekker bordje eten kunnen hebben op zijn verjaardag. Bouterse heeft besloten de keuze te maken voor senioren burgers.

In plaats van bloemstukken en andere geschenken heeft het staatshoofd gevraagd aan de samenleving om het fonds van de First Lady te ondersteunen. De president zegt dat hij elk jaar zoveel bloemen en cadeautjes krijgt. Hij hoopt deze keer het sociaal werk dat zijn echtgenote doet, wordt ondersteund.

Tijdens de dankdienst werd de Almachtige bedankt en er werd gebeden voor land en volk. Ook werd kracht en gezondheid gevraagd voor de president en zijn naasten. Vandaag heeft het staatshoofd geen ruimte om mensen te ontvangen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May