Presentatie nieuwste T-shirt Dierenbescherming zondag
08 Oct 2016, 21:33
foto
Kinderen hebben het nieuwe T-shirt van de Stichting Dierenbescherming Suriname en Readytex gecreëerd.


Stichting Dierenbescherming Suriname (DBS) en Readytex lanceren zondag weer een bijzonder nieuw ontwerp van het DBS T-shirt. Het is inmiddels het achtste in de reeks van T-shirts waar DBS en Readytex in december 2013 mee startten.

Voor deze Werelddierendag editie hebben kinderen de kunstwerkjes voor het nieuwe T-shirt gecreëerd. Tijdens een vakantieworkshop bij Kindermuseum Villa Zapakara hebben acht enthousiaste jonge participanten tekeningen gemaakt van hun leukste huisdier. De prachtige tekeningen zijn allemaal samengebracht in een heel speciaal ‘best friends forever’ ontwerp. De kids hebben hun aandeel geleverd. DBS en Readytex verwachten dat het publiek door de aankoop van dit nieuwe T-shirt, het goede werk van de stichting zal ondersteunen.

Het wordt ook voor de DBS financieel steeds moeilijker de zorg van de dieren in het asiel te kunnen dragen. Goede voeding, medische zorg en een gezonde leefomgeving kosten veel geld en de opbrengsten van de fundraisingsactiviteiten, alsook die van 9 oktober zijn voor de stichting een belangrijke bron van inkomsten. "We maken er op zondag 9 oktober dan ook weer een gezellige dierendag van en hopen met uw hulp, onze fundraisingspot flink te kunnen aanvullen. Behalve het bijzondere ‘best friends forever’ T-shirt bent u er ook terecht voor heerlijke lekkernijen en tal van andere leuke spulletjes. Uiteraard kunt u op deze dag ook uw nieuwe ‘best friend’ uit het asiel adopteren," zegt de DBS.


Werelddierendag wordt door SBS op 9 oktober in het Dierenasiel tegenover de Paramaribo Zoo van 9:00 tot 14:00 uur gevierd. Daarna zijn de T-shirts vanaf dinsdag 11 oktober tevens te verkrijgen bij Readytex aan de Maagdenstraat.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stichting Dierenbescherming Suriname op het telefoonnummer 08827127 of via e-mail adres dierenbescherming@sr.net
.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May