Loopbrug over Paradoorsteek gesloten
07 Oct 2016, 21:36
foto
De brug over de Paradoorsteek is uit veiligheid gesloten. (Foto's: BIC Para)


De loopbrug over de Paradoorsteek te La Vigilantia is uit veiligheidsoverwegingen voor alle gebruikers afgesloten. De houten leuningen van de brug kunnen elk moment losraken en in de rivier terechtkomen.

Districtscommissaris Armand Jurel van Para heeft besloten tot sluiting van de brug na rapportage van de bestuursdienst, de Districtsraad en de Ressortraad. De afdeling bruggen van het ministerie van Openbare Werken (OW) is het eens met het besluit.

Borden met het opschrift: “ Let op, gevaar aan brugleuning. Loopbrug tijdelijk gesloten”, waarschuwen het publiek. OW heeft aannemers opgeroepen voor het indienen van offertes om de herstelwerkzaamheden te verrichten aan de loopbrug.

De brug is enkele jaren terug aangevaren door een ponton en is toe aan een gedegen herstel. Met deze voorlopige aanpak wil het commissariaat de veiligheid van de gebruikers garanderen. Veel kinderen maken dagelijks gebruik van deze loopbrug om de scholen te bereiken en burgers die de verschillende overheidskantoren bezoeken.



Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May