PTC start collegejaar met ruim 1200 studenten
06 Oct 2016, 21:19
foto
PTC-directeur Robby Holband (Foto's: PTC)


‘Leiderschap & Veiligheid'. Met dit thema startte het collegejaar 2016-2017 van het Polytechnic College Suriname (PTC) op maandag 3 oktober. PTC-directeur Robby Holband hield de openingstoespraak in de Congreshal. Bryan Renten, directeur van Fernandes Bottling Company N.V. was de gastspreker.

Renten heeft het belang van ‘Leiderschap in relatie met veiligheid’ vanuit verschillende invalshoeken belicht. Het publiek werd na zijn presentatie in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen. Andere sprekers waren de minister van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC), Robert Peneux en de secretaris van het PTC-bestuur Amalia Rahamat.

Het PTC heeft dit collegejaar haar studentenbestand met meer dan 400 nieuwe studenten uitgebreid. Met deze groep toekomstige techneuten zit het instituut nu op meer dan 1200 studenten.

Het PTC biedt hogere technische beroepsopleidingen. Onder meer de opleidingen Informatie en Communicatie Technologie (ICT), Infrastructuur (Infra), Werktuigbouwkunde (WTB) en het Hoger Laboratorium Onderwijs (HLO) kunnen er gevolgd worden. Het instituut viert haar 20-jarig bestaan op 21 februari 2017.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May