Vermiste visser na zes dagen terecht
04 Oct 2016, 11:03
foto


Visser Dew die sinds 27 september als vermist was opgegeven bij de politie Moengo is terecht. De man is gevonden in het achterland van het Wanhatti-gebied. Ofschoon de visser geen uitwendige letsels vertoont, kan hij zich de afgelopen zes dagen in het bos niet herinneren.

Een dorpeling van Wanhatti, Don K. die gisteren in de vroege ochtend visnetten in het gebied zou uitzetten, zag Dew op een boomstam liggen. Hij heeft hem herkend als de persoon die als vermist was opgegeven. Bij de politie heeft Dew verklaard dat hij het bos was ingegaan en de weg was kwijtgeraakt. Hij kan zich voor de rest niets van zijn zesdaags avontuur in het bos herinneren. De familie van de man heeft verklaard dat ze hem zelf naar de dokter zullen brengen voor een grondig onderzoek.

Dew was op 27 september als vermist opgegeven. Hij was op die dag vroeg met vrienden en familie vertrokken om te gaan vissen in Wanhatti. Volgens de verklaring van de groep besloten zij op ongeveer tien kilometer bekeken vanuit de Oost-Westverbinding te Wanhatti in het district Marowijne te gaan vissen. Toen de groep omstreeks tien uur ’s morgens pauzeerde om te eten, besloot Dew het bos in te gaan op zoek naar een kreek. Het gezelschap is een half uur daarna op zoek gegaan naar Dew, zonder resultaat. De groep heeft daarop de politie ingeschakeld.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May