Autobestuurder laat leven na verkeersongeval (update)
01 Oct 2016, 20:33
foto


Een autobestuurder heeft het leven gelaten vandaag door een verkeersongeval. Ter hoogte van de Adjoema Bergi aan de Oost-westverbinding, nabij Moengo, is het voertuig over de kop geslagen.

Het is nog niet duidelijk hoe de auto over de kop is geslagen. De politie van Moengo is bezig met het onderzoek. Het aantal verkeersdoden voor dit jaar is met dit verkeersongeval gestegen naar 52.

De politie Public Relations deelt mee dat de politie Moengo een melding kreeg van het verkeersongeval. Ter plaatse aangekomen trof de politie een voertuig op zijn kop aan en twee slachtoffers. De bestuurder van het voertuig vertoonde ernstige letsels en was niet aanspreekbaar.
Volgens verklaring van de bijrijder die lichte letsels had opgelopen reed de bestuurder Samisi Abati kort voor de aanrijding over de Oost-West verbinding, komende van de richting van Albina en gaande naar die van Moengo. Op het weggedeelte bij Adjoema Bergie moet de bestuurder, die vermoedelijk met een hoge snelheid reed, de controle over de besturing hebben verloren met als gevolg dat het voertuig enkele keren over de kop sloeg. De bestuurder was in het bezit van een geldig rijbewijs.

Vanwege de afstand die de ambulance zou moeten afleggen werd hulp verleend door militairen die met een minibusje op de plaats waren. De slachtoffers werden vervoerd voor medische hulp aan de Franse kant. Bij aankomst op Albina bleek dat de 53-jarige Samisi Abati het leven had gelaten. Het lichaam van Samisi is na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May