Verdachte van beschieting ingesloten
13 Sep 2016, 12:28
foto


Richard R. (33) is zaterdag door de politie van de afdeling Kapitale Delicten aangehouden. Hij wordt ervan verdacht op Selmon G. te hebben geschoten met een vuistvuurwapen. Het slachtoffer is in kritieke toestand opgenomen in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De beschieting vond plaats aan de Wakagostraat.

De politie van Geyersvlijt kreeg via de Centrale Meldkamer de melding dat er een slachtoffer met een schotverwonding op de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo was binnengebracht. De wetsdienaren troffen bij aankomst te SEH Selmon G. in kritieke toestand aan. Hij heeft een schotwond aan de linkerborst opgelopen. Er is operatief ingegrepen.

Na de informatie te hebben uitgewerkt, is Richard R. in beeld gebracht. Hij werd gelijk opgespoord en aangehouden. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau waar hij is voorgeleid. Richard is hangende het onderzoek na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld voor overtreding van de vuurwapenwet en poging tot moord. Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat de mannen een vete hebben over een betalingskwestie, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May