Regering houdt presentaties voor ruim 30 organisaties
13 Sep 2016, 00:35
foto


De regering houdt vanaf vandaag tot en met zaterdag presentaties voor meer dan dertig maatschappelijke groepen. Er zullen projecten gepresenteerd worden die moeten leiden tot herstel en groei van de economie. Deze projecten moeten invulling geven aan het Stabilisatie- en Herstelprogramma.

Volgens het gepresenteerde schema zal vanmorgen als eerste een presentatie gehouden worden voor de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven. Daarna komen aan de beurt de bedrijfslevenorganisaties: de Kamer van Koophandel en Fabrieken, de Algemene Aannemersvereniging en de Associatie van Kleine en Middelgrote Ondernemingen in Suriname.

Om 18.00 uur worden Ravaksur, FOLS, BvL en COL gezamenlijk ontvangen. Om 20.00 uur is het de beurt van de Associatie van Surinaamse Fabrikanten, de Vereniging van Agrariërs en de Vereniging van Agrarische producten. Woensdag worden de Surinaamse Vereniging van Bankiers, de Centrale van Landsdienaren Organisaties en het Jeugdparlement afzonderlijk ontvangen.

In de loop van de week volgen de politieke partijen die deel uitmaken van De Nationale Assemblee, het Burger Initiatief, de Nationale Vrouwenbeweging, religieuze organisaties, het Tripartiet Overleg, de Sociaal Economische Raad en de Vereniging van Economisten in Suriname.
Na elke presentatie zullen journalisten in de gelegenheid worden gesteld om de organisaties te spreken. Aan het eind van elke avond zal vanuit de regering raadsadviseur Winston Lackin een evaluatie houden. De presentaties worden gehouden in het paleis.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May