Breaking news: EBS-bond moet beraad direct opheffen
10 Sep 2016, 23:36
foto


Het beraad van de OWOS, de bond bij de Energie Bedrijven Suriname (EBS), kan niet langer worden gedoogd. De directie wordt opgedragen om een beroep te doen op de OWOS om het beraad per onmiddellijke ingang op te heffen. De leden moeten de werkzaamheden terstond hervatten, zodat de rust in het bedrijf wederkeert. Dit schrijft vicepresident Ashwin Adhin, vertegenwoordiger van de aandeelhouder, aan algemeen directeur Rabin Parmessar.

"Bij continuering van het beraad zal de directie onmiddellijk dienen over te gaan tot gezondmaking van het bedrijf. Immers, door het wekenlange beraad van de OWOS, is wederom bevestigd dat het bedrijf o.a. te kampen heeft met overtollig personeel, wat niet bevorderlijk is voor de efficiënte bedrijfsvoering," schrijft de vicepresident.

De brief aan de directeur is zojuist door de perschef van het Kabinet van de President, Clifton Limburg, verstrekt aan de media. De aandeelhouder zegt in het schrijven te rekenen op het begrip en de medewerking van alle partijen en spreekt de hoop uit dat overgegaan kan worden tot de orde van de dag.

U kunt de brief van de vicepresident aan de algemeen directeur van de EBS hier downloaden.
pdf-icon.gif brief_vicepresident_aan_EBS-directeur.pdf                
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May