RCR Medical Centre presenteert zich in nieuwe stijl
10 Sep 2016, 07:41
foto


RCR Medical Centre (RCR MC) wil via een open dag meer informatie verschaffen aan de samenleving over de zorg die geboden wordt. Het RCR MC opent een 24-uurs huisartsenpost, waar zowel verzekerden als particulieren 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht kunnen voor diagnostiek en behandeling, zegt directeur Radjinder Thakoersingh.

Op 1 september 2016 is het RCR MC overgegaan in een modern medisch centrum en biedt gespecialiseerde zorg aan aan alle verzekerden in Suriname en uit het buitenland. "Het RCR MC beschikt over voldoende opnamemogelijkheden voor 1e en 2e klasse verzekerden. In tegenstelling tot wat er door vele mensen gedacht wordt, is het RCR MC ook toegankelijk voor alle 3e klasse verzekerden. Dus ook zij kunnen genieten van ons comfort met niet meer dan vier personen per kamer," zegt Thakoersingh.

De instelling heeft een geboortecentrum in de nieuwe stijl geopend. Dit houdt in, dat de verloskundige onder supervisie van de gynaecologen de zwangerschap en bevalling begeleidt. Thakoersingh benadrukt dat kwaliteit, een sfeervolle ambiance met klantvriendelijk en deskundig personeel centraal staat bij RCR MC. "Het tijdperk van Zorghotel is voorbij."

De open dag wordt op 17 september gehouden tussen 16:00 en 19:00 uur aan de Anton Dragtenweg 68.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May