Politie onderzoekt zaak 'broers met kapverwondingen'
09 Sep 2016, 20:49
foto


De afdeling Kapitale Delicten van de politie is bezig met een onderzoek, waarbij twee broers kapverwondingen hebben opgelopen. De politie van Kwatta kreeg een melding van de Centrale Meldkamer dat een man met kapverwondingen zich voor een winkelpand bevond.

Ter plekke trof de politie Jurmain (29) aan die verklaarde kort tevoren door enkele mannen te zijn mishandeld. Hij werd eerder op de dag op zijn woonadres opgezocht door de bij hem onbekende verdachten. Volgens Jurmain is hij zonder opgave van reden afgetakeld door de mannen.

Per ambulance is Jurmain overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij is ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen.

In de avonduren van dezelfde dag belde de politie van Lelydorp naar de collega’s van Kwatta en gaven door dat een man zich met kapverwondingen had aangemeld op het bureau. Hij verklaarde door enkele bij hem onbekende mannen te zijn mishandeld en gekapt. Zij hebben hem vervolgens gedumpt langs de Indira Gandhiweg. Verder gaf hij aan dat zijn broer eveneens door dezelfde personen is mishandeld. Na de daad lieten de verdachten zijn broer voor een winkelpand aan de Kwattaweg achter. De politie vermoedt dat er meer achter de mishandeling schuilt, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May