CLO-voorzitter doet beklag bij minister Juspol
08 Sep 2016, 14:06
foto
CLO-voorzitter Ronald Hooghart


Ronald Hooghart, voorzitter van de Centrale van Landsdienaren Organisaties (CLO), heeft zijn beklag gedaan bij minister Jennifer van Dijk-Silos van Justitie en Politie over een ingezonden stuk van onderdirecteur Sharmila Kalidien-Mansaram. De werknemersorganisatie van Juspol had in een schrijven aangegeven niet eens te zijn met enkele zaken bij Bureau Familie Rechtelijke Zaken (Bufaz).

Hooghart vindt dat in het artikel de verontachtzaming van de vakbeweging wordt gedemonstreerd. De CLO-voorzitter merkt op dat hij aangesproken wordt als Assembleelid, terwijl hij als vakbondsleider een brief heeft geschreven naar de minister. Volgens hem lijkt de onderdirecteur een probleem te hebben met zijn lidmaatschap van De Nationale Assemblee.

"Die mevrouw is bezig een en ander op te nemen voor de minister, blijkbaar in de hoop dat zij wordt benoemd tot directeur van Juspol. Dit verhaal loopt dik in de wandelgangen van Juspol," schrijft Hooghart aan de minister. De onderdirecteur lijkt volgens hem in geen geval te passen in het nieuwe tijdperk "waar wij streven naar een betere kijk op de mens", stelt de vakbondsleider.

U kunt de brief van de CLO-voorzitter naar de minister van Justitie en Politie hier downloaden.
pdf-icon.gif brief_CLO_naar_minister_Juspol.pdf                
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May