Finabank via Facebook Messenger in contact met klant
05 Sep 2016, 05:05
foto


Finabank introduceert vandaag als eerste organisatie in Suriname de Finabank Facebook Messenger Code. Deze wordt beschikbaar gesteld aan alle klanten van de bank die hiervan gebruik willen maken. Door de Finabank Facebook Messenger Code te scannen, staat de klant direct in contact met het team van de bank en kan in een privé bericht een gesprek met de organisatie starten.

De bank stelt dat het nog gemakkelijker wordt om veilig informatie op te vragen over het openen van een rekening, het afsluiten van een krediet of ideeën en ervaringen met Finabank te delen. "Uiteraard blijft ook via Facebook de veiligheid van klanten van de bank te allen tijde gewaarborgd," stelt de bank in een persbericht. Om de veiligheid van haar klanten te kunnen waarborgen heeft Finabank enkele maanden geleden een social media policy opgesteld welke tevens gepubliceerd is op de website van de bank.

Finabank erkent dat Facebook al geruime tijd niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. De helft van de Surinaamse bevolking maakt op dit moment maandelijks actief gebruik van dit sociale netwerk. Daarmee biedt Facebook voor veel Surinamers de mogelijkheid om in contact te blijven met vrienden, familie en bedrijven. Finabank stelt dat technologische ontwikkelingen van groot belang zijn om de Surinaamse gemeenschap nog beter van dienst te kunnen zijn.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May