Bloemenverkopers blij met parkeermogelijkheid kopers
05 Sep 2016, 06:57
foto
De bestuursdienst van Paramaribo Noordoost is bezig met herinrichting van het trottoir aan de Kleine Waterstraat. (Foto: Bestuurdienst Paramaribo Noordoost)


Districtscommissaris van Paramaribo Noordoost, Jerry Miranda, heeft gehoor gegeven aan het verzoek van bloemenverkopers aan de Kleine Waterstraat om het trottoir aan te pakken. Het trottoir was verhoogd, waardoor auto's niet meer konden parkeren om bloemen te kopen.

Het verkeer had behoorlijke last van de situatie, omdat bestuurders op de weg stopten om snel een boeketje te kunnen kopen. Er ontstonden regelmatig verkeersopstoppingen en irritaties. Miranda heeft de situatie bekeken en besloten de zaak aan te pakken.

In het weekend hebben werknemers het trottoir aangepakt. Wanneer het werk af is, kunnen auto's weer langs de weg parkeren om een bloemetje te kopen. Verkopers hebben veel schade geleden door het verhoogde trottoir. Hun verkoop is daardoor behoorlijk achteruitgegaan. In het drukke uitgaanscentrum was er nauwelijks parkeerruimte in de buurt te vinden voor mensen die de bloemenstands wilden aandoen. Bloemenverkopers zijn blij met de actie van dc Miranda. Ook de bomen zijn gesnoeid.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May