CCN-Bewegingsgroep wint Avond Tweedaagse in Nickerie
04 Sep 2016, 00:45
foto
CCN-Bewegingsgroep heeft de eerste prijs behaald van de Avond Tweedaagse in Nickerie.


De CCN-Bewegingsgroep is zaterdagavond tot winnaar uitgeroepen van de 'Avond Tweedaagse' in Nickerie. Districtscommissaris, Wedprekash Joeloemsingh reikte de prijs uit. Deze groep mocht ook de themaprijs in ontvangst nemen. Purcy Olivieira, voorzitter van de Bedrijven Vereniging Sport en Spel (BVSS), heeft aangekondigd dat de 16e editie voorlopig de laatste is in Nickerie. De participatie is teleurstellend. Olivieira heeft Joeloemsingh gevraagd om de mogelijkheid te bekijken voor een sterkte trekkersgroep. Dan zal de BVSS eventueel kijken of de activiteit gecontinueerd zal worden.

Als tweede is geëindigd 's Lands Hospitaal. De derde prijs ging naar 'Soso Sakafasi' en prijs nummer vier was voor de Bikersgroep. De bijzondere prijs werd uitgereikt aan de groep van de Surinaamse Postspaarbank. De jongste en oudste deelnemers kregen elk een prijs overhandigd. De 5-jarige van de groep van de Bikers was de jongste deelnemer. De twee oudste lopers waren Annie Ravenberg en Henk Kieuw A Sen, beiden 82.

Veel mensen zijn naar het district getogen om de 16e Avond Tweedaagse mee te maken. Zaterdag heeft een groep van de brandweer ook meegedaan aan de wandelloop. Naast de groepen verschenen ook individuele lopers. Volgens Diane Ferrier, leider van de CCN-Bewegingsgroep, was gisteren een vermoeiende dag voor de lopers. Zij denkt dat de uitzetters een fout hebben gemaakt met de route, waardoor de lopers vermoeid waren, maar zij hebben volgehouden. Ferrier vindt het heel jammer dat BVSS volgend jaar geen wandelmars meer gaat organiseren in Nickerie.

Edgar van Genderen
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May