Crimineel wist te ontkomen tijdens inval politie te Latour
03 Sep 2016, 21:58
foto


De politie is op zoek naar informatie over een crimineel die bekend staat bij sommigen als 'Makka'. Hij is een bekende van de politie die ervan verdacht wordt een gewapende roofoverval te hebben gepleegd. Het Regio Bijstand Team (RBT) Midden heeft donderdagavond een inval gepleegd aan de Sapakarastraat te Latour. Tijdens de inval was de crimineel de politie te snel af.

Makka maakte zich uit de voeten toen hij de wetsdienaren zag aankomen. De achtervolging werd ingezet. De RBT-leden moesten over schuttingen achter de crimineel aangaan. Het gelukte Makka toch weg te komen, meldt de politie Public Relations.

Makka wordt ervan verdacht samen met zijn kompanen een roofoverval te hebben gepleegd in het district Wanica waarbij er een groot geldsbedrag en andere goederen van de slachtoffers zijn weggenomen. De rovers hebben daarbij de slachtoffers mishandeld en gekneveld.

Eenieder die informatie kan verschaffen over deze crimineel kan zich wenden tot de recherche van regio Midden in het politiebureau De Nieuwe Grond of via de Centrale Meldkamer van de politie.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May